Pažnja na detalje

Naš dizajnerski proces shvatili smo jako ozbiljno, od prve skice sve do zadnjeg vijka u proizvodnom procesu. Odlučili smo isporučiti naše obećanje izrade najnaprednijeg električnog skutera na svijetu. 

Izrada premium šasije

Ostvarili smo suradnju s proizvođačem šasija koji iste radi za mnoštvo vodećih svijetski poznatih brandova skutera i motora. Sam proces varenja uključuje mnoštvo robotskih ruka koje osiguravaju najveću razinu konzistencije kod svakog pojedinog skutera.

Pedantan izbor materijala

Šasija NQi serije koristi legirani čelik izrazito visoke čvrstoće kao podlogu za cijelo vozilo

Legirani čelik vrlo visoke čvrstoće

Osim kvalitetnog zavarivanja robotskom rukom, šasija NQi serije podvrgava se brojnim koracima za povećanje snage i trajnosti materijala. Koristimo tehnologiju bojanja poznatu kao elektroforeza koja osigurava maksimalnu dosljednost, istodobno stvarajući dodatni sloj između legure i vanjskih elemenata. Površina nakon toga prolazi kroz postupak poznat kao fosfatiranje i elektrostatičko raspršivanje koje stvara konačnu barijeru između šasije i korozivnih vanjskih elemenata.

Nestvarno snašna
titanska jezgra

Za izradu vilice koristimo leguru titana. Titanium nam je dopustio da povećamo tenzijsku čvrstoću i čvrstoću uvijaća za gotovo 50% dok je istovremeno smanji masu praznog vozila.

Aluminijska legura

Navjerovatno lagana. Nemoguće snažna.

Koristeći postupak lijevanja na vrlo visokim temperaturama, naša legura aluminija i titana omogućila nam je izradu vilice koja je jača od bilo koje metala samostalno.

Tehnike naknadne obrade u kombinaciji s poboljšanim CNC rezanjem i poliranjem omogućile su nam da podignemo vilicu na novu razinu estetske privlačnosti bez ikakvih smanjenja performansi.

Glatka vožnja

Prednji i stražnji dupli hidraulični amortizeri

 

Opremili smo NQi seriju s prednjim i stražnjim dvostrukim hidrauličnim amortizerima.

Zajedno s vilicom legure aluminija i titanija, dizajnirali smo skutera tako da iskustvo vožnje bude savršeno nebitno na kakvom terenu se odvija.

Optimizirani amortizeri

Projektirani za urbani prijevoz

Prilikom dizajniranja ovjesa i amortizera, željeli smo zadržati vrhunsko iskustvo vožnje na otvorenoj cesti, pritom pažljivo pratiti potrebe grubih gradskih ulica. Koristimo tehnologiju predkomperije koja smanju vibracije ceste dok istovremeno omogućava vozaču da se osjeća povezan s površinom ispod skutera.

Precizni alat i sastavljanje

Sitni detalji. Svjetski dobavljači.

Luda pažnja za detalje

Patentirani dizajn NQi serije sadrži preko 200 dijela izrađenih od kalupa čiji razvoj je trajao čak dvije godine.

Slojevita zaštita

Predivan prvog dana ali i tisućitog

Postupak bojanja bojom otpornom na UV zrake ključan je u dugotrajnom održavanju vašeg skutera jednako dobrim kao i na dan kad ste ga kupili.

Slojevi i slojevi boje, laka, temeljnog premaza, sjaja i završnog sloja daju konačan sjaj koji traje daleko duže nego prvi trenutak kad ste provozali svoj skuter ulicom.

Gume visokih performansi

Privlačne i snažne

Koristimo jedinstveni dizajn gaznog sloja koji dodaje još jednu razinu sigurnosti prilikom vožnje suhim ali i mokrim kolnicima. Središnji radijalni kanal omogućava nam prirodnoju ravnu vožnju dok istodobno pomaže u odbacivanju vode s guma tijekom jakih kiša.

Zaštita od vode i prašine

Sve ugrađene komponente koje su osjetljive na vlagu i prašinu zaštićene su prema IP65* standardu. Komponente kao što su baterija, kontroler motora, pretvarač, prednje svijetlo, kontrolna ploča ali i mnogi drugi zaštićeni su zaštitnim sredstvima. Tako da možete biti sigurni dok ste na putu. Čak i naše kočnice imaju jednake performanse prilikom visine vode do čak 230 mm.