Pregled 360°

Kapacitet baterije

Izrazito lagana baterija

Vrijeme punjenja

Godine garancije

Preko milijardu kilometara s podacima o vožnji

Različite navike, načini ubrzanja i potrošnja energije utječu na našu vožnju. S našom kolekcijom od preko milijardu kilometara podataka o vožnji korisnika, NIU je uspješno otkrio stvarne čimbenike koji utječu na naše svakodnevne vožnje. Koristeći 150000 vozača u našem istraživanju, stvorili smo pametni skuter namjenski izrađen za grad.

%

Stopa konverzije motora

Bosch Motor

Kroz opsežno istraživanje i analizu, s ponosom predstavljamo naš vrhunski motor bez četkica. Svaka komponenta električnog pogonskog sklopa U-serije precizno je dizajnirana kako bi postigla savršenu ravnotežu između snage i energetske učinkovitosti, osiguravajući da motor osigurava dovoljnu snagu uz istodobno smanjenje gubitka snage.

Field Oriented Control (FOC)

NIU je razvio svoj FOC kontroler za komunikaciju s motorom U-serije. Nakon konfiguriranja sofisticiranog algoritma, provođenja rigoroznih motoričkih testova i podešavanja ulazne snage, postigli smo glatku brzinu ubrzanja do 10% uzlaznog ≈ 10% izlaznog. FOC je najnoviji model s najmodernijom tehnologijom.

Sustav elektroničnog kočenja (EBS) i sustav regenerativnog kočenja

Kada pritisnete kočnicu na normalnom skuteru, kinetička energija se proizvodi, a zatim se gubi. Uz naš EBS, kinetička energija proizvedena tijekom kočenja je zarobljena i reciklirana natrag u bateriju, proširujući Vaš domet do 6%.

ECU u oblaku

Kao inteligentna jezgra U-serije, ECU u oblaku djeluje kao privatni analitičar skutera koji Vam pomaže da dovršite prikupljanje, dijagnozu i obradu Vaših podataka o vožnji. Koristeći oblak nakon svake vožnje, analizira podatke i inteligentno optimizira iskustvo vožnje nakon učenja Vaših vozačkih navika,

Novi senzor pokreta u 6 osi

Krug točnosti alarma protiv krađe U-serije smanjen je na samo 3 metra zahvaljujući novom MEMS šestoosnom senzoru kretanja. Pomoću ugrađenog žiroskopa za mjerenje ubrzanja vozila i GPS pozicioniranja možemo preciznije identificirati neovlašteno kretanje Vašeg skutera.

MEMS šestosni nije samo alat protiv krađe. Ona otkriva sve vrste pokreta u Vašem skuteru. Možete čak dobiti obavijest na svom telefonu ako se skuter prevrne.

Preciznost protuprovalnog alarma

Zaštita baterije

Battery Management System (BMS)

Dizajnirali smo i razvili našu novu generaciju BMS-a. BMS čini puno više od samog preciznog izračunavanja punjenja i pražnjenja. On analizira struju, napon, temperaturu, komunikacije i još 10 drugih električnih zaštitnih mehanizama kako bi se osiguralo da je svaki dio baterije zaštićen i potpuno efikasan.

Paljenje bez ključa

U-serija je naš prvi skuter koji koristi paljenje bez ključa. Ključ U-serije omogućava daljinsko otključavanje skutera s udaljenosti do 50 metara. Kada ste spremni za vožnju, jednostavno pritisnite tipku “NIU” kako bi uključili svoj skuter i krenuli.

Potpuno novi “goli” okvir

Kada prvi puta vidite U-seriju, odmah Vas privuče vanjski čelični okvir od 38mm. Ne samo da izgleda sjajno već je napravljen od čelika Q235 koji ima vrhunsku torzijsku krutost i nisku uzdužnu krutost, što nam osigurava pravu ravnotežu između nosivosti i upravljivosti.

Dnevna svjetla

Kod nas u NIU, sigurnost je naš glavni prioritet. U-serija je opremljena svjetlima za dnevnu vožnju i LED rasvjetom od 360 stupnjeva. Pješaci i vozači nemaju nikakvih problema kod Vašeg uočavanja dok putujete, smanjujući mogućnost nezgode. U-serija ima potpuno novo vanjsko “Halo” glavno svjetlo koje je prije svega dizajnirano za sigurnost, a istovremeno je pomalo čudno; dopuštajući Vašem U skuteru da se istakne svojim oblikom i funkcijom.

NIU zaključavanje motora

Dodali smo još jedan sloj zaštite od krađe, NIU zaključavanje motora. Blokada motora se može aktivirati kod bilo kakvog neovlaštenog kretanja skutera. Možete biti u potpunosti sigurni da se brava može aktivirati samo kada je skuter u “parking” načinu rada.

UQi Sport
Maksimalna brzina 45 km/h
Homologirani doseg 29-37 km
Motor Bosch
Kontinuirana snaga 1200 W
Ovjes sprijeda/straga Direktno djelujući uljni amortizeri
Vrijeme punjenja 3.5 sati
Napon 48 V
Kapacitet 21 Ah
Težina baterije 5.2 kg
Guma sprijeda 65/95-12
Guma straga 65/95-12
Kočioni sklop sprijeda 180 mm disk s dvoklipnom čeljusti
Kočioni sklop straga 158 mm disk
Visina sjedala 710 mm
Min. udaljenost od tla 160 mm
Struja punjenja 5 A
Nazivna snaga 1200 W
Struja pražnjenja 30 A
Nosivost vozila 147 kg
LED prednji svjetlosni sklo N
LED pokazivači smjera N
LED stražnji svjetlosni sklop N
LED svjetlo kočnice N
LCD kontrolna ploča N
Centralna kontrolna jedinica N
USB punjač N

Extended range

Povećani doseg

Cijena uz poticaje FZOEU

8 997,00 Kn*

Više informacija

* preporučena cijena za gotovinsko plaćanje, s uključenim PDV-om i PPMV-om. Za razne modele plaćanja kontaktirajte ovlaštene prodavače.
* prilikom preračunavanja novčanih iznosa korišten je fiksni tečaj konverzacije 7,53450⁣