Subvencija električnih skutera/motocikla za 2024.

Jednom godišnje Fond za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti organizira natječaj za subvenciju električnih vozila na razini Republike Hrvatske. Kao ovlašteni NIU zasupnici trudimo se pravovremeno i u potpunosti informirati naše klijente o mogućim subvencijama za nabavku novog vozila.

Molimo sve zainteresirane da popune obrazac naveden u nastavku kako bi Vas mogli pravovremeno informirati o ovogodišnjim uvjetima financiranja te samom postupku prijave na natječaj.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost ponovo vraća poticanje elektromobilnosti u 2024. godini.

Nakon dugog čekanja poticaji počinju u drugoj polovici ožujka 2024. te je osiguran budžet od 15 milijuna eura.

Nabavka vozila će se, kao i do sad, sufinancirati s do 40% po vozilu, a maksimalni iznos poticaja će ovisiti o kategoriji. Fond za zaštitu okoliša najčešće tjedan dana prije objavi Javni poziv u kojem budu potvrđeni svi detalji natječaja. Sukladno čemu ćemo obavijestiti sve zainteresirane kupce.

Što ranije rezervirajte svoje vozilo kako bi što prije mogli kupiti svog novog električnog ljubimca. Svakako bi bilo poželjno da prije otvaranja natječaja izaberete vozilo.

Prijava za subvenciju električnih vozila za 2024. godinu.

Vrsta prijave

Zainteresirani za

GDPR sukladnost

* Vaše podatke koristimo isključivo u svrhu pravopremenog kontaktiranja o uvjetima za subvencioniranje električnih vozila.